KUNST IN BEDRIJF

 
 Rabobank Groningen -  Chantal Spit                                                                       Rabobank Roden - Alfred Oosterman - Deborah Roffel

Alom bekend zijn de kunstcollecties van grote bedrijven als Peter Stuyvesant, ING Bank en de Gasunie. Waardevolle investeringen die de uitstraling van een bedrijf ten goede komen en de werkomgeving verbeteren. Om tot een kwalitatief goede en samenhangende kunstinrichting te komen is het van belang kunstwerken met zorg te selecteren en af te stemmen op de identiteit en cultuur van uw bedrijf.

Wat kan ARTeria voor u betekenen?

ARTeria beschikt over vele contacten in de kunstwereld. Hierdoor is kunstbureau ARTeria in staat om zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen.
Wat kan ARTeria precies voor u betekenen? U kunt bij ARTeria terecht voor advies en bemiddeling betreffende uw bedrijfsinrichting in de vorm van huur en aankoop. Daarnaast behoort het schrijven van een inhoudelijk kunstplan, opdrachtbegeleiding met betrekking tot bijvoorbeeld een monumentaal kunstwerk of een speciaal relatiegeschenk (unica of gelimiteerde oplages), maar ook de organisatie van een bijzondere beurspresentatie of de inrichting van een expositie voor een speciale gelegenheid, tot de vele mogelijkheden die ARTeria u kan bieden.

ARTeria verzorgt uw kunstbehoefte van het begin tot het eind in goed overleg en levert daarmee geen kant en klare diensten, maar maatwerk!

Voor meer informatie over werkwijze, huurvoorwaarden & tarieven kunt u contact opnemen via
 info@arteria.nl